A MusicalVarázs Alapítvány színpad

 

A MusicalVarázs Alapítvány Színpada folyamatos felvételt hirdet olyan 6 év feletti fiataloknak, akik:

• szívesen fejlődnek és szerepelnek

• szeretnének egy kiváló közösség tagjai lenni.

Musical csoportunk 2004. szeptembere óta működik. Célunk, hogy a fiatalokhoz is eljusson a zene szeretete, a mozgás öröme, felkeltsük figyelmüket a kultúra iránt. Fennállásunk óta több musicalből készítettünk egy-egy rövidebb változatot, valamint szerzői engedéllyel játsszuk folyamatosan a „Légy jó mindhalálig", az „Én és a kisöcsém", és a „Hippolyt, a lakáj" című darabokat. Társulatunk jelenleg 2 csoportban dolgozik: a „kicsik": 6-13 évesek, illetve a „nagyok": 14 év felett.

Mit tudunk nyújtani?

• A közös tanulás élményét, nagyszerű tanárok segítségével.

Gyermeke elsajátíthatja azokat az ismereteket, melyek szükségesek nem csak egy „gyermekszereplő" számára, hanem az élet egész területén. Segítünk leküzdeni a kommunikációs gátlásokat, játékos formában fejlesztjük problémamegoldó képességüket. A próbák és az elvégzett feladatok által a gyermek magabiztosabb lesz, megtanul bízni önmagában és társaiban.

• Csoportos foglalkozás keretén belül tartunk: tánc, beszédtechnika, kórus, színészmesterség órákat, és egyéni ének órát (14 év felett), igény szerint.

• Minden nyáron lehetőség van egy 10 napos fejlesztő, csapatépítő táborban való részvételre, ahol a napi pihenés, fürdőzés szervesen kapcsolódik a kemény munkához A tábor ideje alatt, várhatóak fellépések, ahol bebizonyíthatod megszerzett tudásodat

• . A Musical csoport sok felkérésnek tesz eleget. Szorgalomhoz mérten, ezeken a fellépéseken, előadásokon bemutatkozási lehetőséget kaphat, ahol - esetenként - olyan kiváló művészekkel léphet színpadra, mint Makrai Pál, Straub Péter, Janza Kata, stb.

A foglalkozások és előadások helyszíne: FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT (BP. IX. HALLER U. 27)

Érdeklődni lehet. Pauer Miklósné 0620/324-3211 vagy a lurkohajo kukac lurkohajó.hu címen