Lurkó kapitány ajánlata

Zenehajó: Igény szerint alakítható hosszúságú (de maximum 40 perces) zenés műsor. Felcsendülnek a legkedveltebb Disney és rajzfilmslágerek, gyermekdalok.
 

„A kalóz sziget rejtélyei”: Interaktív, lebilincselő fantázia történet, melynek cselekményszövésébe a gyermekek is bekapcsolód(hat)nak. Különböző játékok és zenék tarkítják a programot. A műsor ideje igény szerint alakítható (de maximum 50 perc).


Musical & Operett:
Ez a produkció elsősorban felnőtt megrendelőinknek szól. Karácsonyi rendezvényeken, különböző „bálokon”, mikor a felnőttek szórakoztatása a cél, társulatunk közkedvelt operett és musical slágerekkel kedveskedik a vendégeknek. A műsoridő igény szerint alakítható (de maximum 45 perc).

Szezonális eseményekhez kapcsolódó produkciók: Csapatunk igyekszik a legkülönbözőbb megrendelői igényeket kielégíteni. Az évszak jeles eseményeihez kapcsolódó műsorok is repertoárunk részét képezik. (Pl.: Télapó váró műsor /előre jelzett igény esetén télapót is biztosítunk/, Húsvéti műsor, Karácsonyi műsor, stb.).

Vállaljuk továbbá születésnapi partik, gyerekzsúrok, gyermekrendezvények műsorainak összeállítását és azok megvalósítását - a Megrendelő igényei szerint.

Műsoraink tiszteletdíja a fenti előadások műsorideje alapján került megállapításra, de rugalmasan alakítható. Egyedi árajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk email-ben!
A változtatás jogát fenntartjuk!